produse: 0
total: 0 lei
Cere o oferta!

Cere o oferta personalizata!

Ne spui cateva lucruri despre copilul tau, ne dai datele tale de contact si noi alegem pentru tine si iti trimitem o oferta personalizata in maxim 24 de ore.

in varsta de ani
Hainute pentru:
Cu varstele de la:
Cauti:
Parerea clientilor Kido.ro
Branduri pe KIDO
Yahoo! Messenger
Yahoo Messenger
Facebook

Despre noi

Kido.ro este o mica afacere de familie, o afacere care a pornit din dorinta noastra de a va oferi produse de calitate la un pret cat mai bun.

Totul a pornit in momentul in care ne-am hotarat sa cautam solutii alternative pentru a cumpara haine pentru copilul nostru. Nu vroiam sa renuntam la calitate, doream sa umblam doar la pret.
In felul acesta am reusit sa gasim haine bune, la preturi foarte bune.

Hainele pe care le vindem noi sunt de 3 tipuri:
Produse noi
Incercam sa negociem direct cu producatorii, din Romania sau din Europa, pentru a putea achizitiona haine la preturi foarte bune

Produse outlet
Outlet sunt acele produse care nu s-au vandut in momentul de varf, in sezon, si sunt apoi scoase la vanzare sub pretul pietei.
Aceasta practica de outlet este foarte raspandita in Vest, la noi abia acum incepe sa prinda radacini. Un produs outlet este un produs nou, in perfecta stare, din sezonul trecut.

Produse second hand
Produsele second hand pe care vi le oferim sunt produse de import, din UK, Germania, Franta, Olanda pe care le sortam si le verificam atat la achizitionare cat si inainte de vanzare.
Nu vindem decat produse in buna sau foarte buna stare, curate, haine pe care le putem oferi chiar copilului nostru.

In momentul in care am gasit surse de unde puteam achizitiona aceste produse ne-am gandit ca trebuie sa oferim si altor parinti posibilitatea de a achizitiona astfel de produse.

Vom cauta tot timpul surse noi pentru produsele pe care vi le oferim si nu vom renunta niciodata la a fi exigenti in prinvinta calitatii produselor oferite.

Orice intrebari ai avea iti stam la dispozitie.
Contacteaza-ne online prin formularul de contact, pe email, la telefon, pe Yahoo Messenger, pe Twitter sau Facebook!

Putem interactiona si pe blogul nostru unde vom publica intotdeauna cele mai noi stiri despre noi si unde vom incerca sa ne apropiem dincolo de relatia comerciant - client.